Vendégkönyv

Kérjük ossza meg velünk véleményét honlapunkról, munkánkról! Igyekszünk az Ön véleménye alapján formálni szolgáltatásainkat!

(A beírt szöveg nem jelenik meg azonnal, először ellenőrizzük, hogy a benne leírtak elbírják-e a nyomdafestéket, és ezután kerülnek fel az oldalra. Az esetleges negatív véleményeket természetesen megjelentetjük.)

Nevem:
Bejegyzésem:
Elejére   « előző | 1 / 9 | következő »   Végére
Vendég neve
Vendég bejegyzése
Bejegyzés dátuma
 
andrea
az lenne a kérdésem hogy mi lehet az oka annak hogy már két babát vesztetünk el nem kapok rá választ senkitől kihez kell menem tamácsért előre is kőszőnőm andrea
2008-06-13

Adrienn
Kedves Detti! Az Elérhetőség menüpontban található hol és milyen napokon, mettől-meddig rendel a doktornő. Minden jót kívánok!
2008-05-31

ZsoCi
Kedves Asszonytársaim!

Ha jó női nőgyógyászt szeretnétek, akkor gyertek ide!
Tapasztalat!
1. kisgyerekes, szülésnél megkínzott nő létemre merészkedtem el a doktornőhöz, aki nagyon kedves, megértő, és tapintatos volt velem.
2. vérvétel nélkül, megalapozatlanul nem írkál össze-vissza bogyókat, hogy aztán meg vagy becsússzon még egy baba, vagy esetleg kiszőrösödjünk. Mindennek a végére jár!
3. A vérvétel is elintézhető a klinikán. A bejelentkezésnél nagyon kedvesek rugalmasok. Én Nógrád megyéből járok fel!!!!
4. NEM DRÁGA!!!! Én is a GYESből és a férjem fizetéséből élek, de melyik a jobb: egy gagyi doki kínzásáért kifizetni, illetve elautózni, kivárni,stb egy napot, vagy inkább egyszerre elintézni mindent egy totálisan kultúrált helyen, így már, ha összeszámolod sokkal kevesebbért!
5. Ha esetleg egy szülés közbejön a doktornőnek, még jóelőtte szól. Így minket is indulás előtt értesített, hogy a rendelés elmarad, ergó, nem mentem oda potyára, és még csak órákat sem kellett várnom!
Nekem ez számít.
Kinek mi a drága?
2008-05-15

Detti
Tisztelt Doktornéni!
Látom fent van a neten és válaszolgat a kérdésekre! Nagyon várom én is válaszát!
Megkérdezhetem, hogy melyik napokon rendel? És mettől-meddig?
Én nagyon kerestem egy ilyen orvost aki endokrinologus nőgyógyász és nő!
Tisztelettel várom válaszát és nagyon örülök, hogy létrehozott egy ilyen oldalt!
2008-05-07

gabiella
Tisztelt doktornő szerény vleményem szerint kiválóan sikerült az oldal és bocsánat előre is hogy ilyen nyersen fogok fogalmazni de nagyon imádom az olyan orvosokat akika szabadidejükben is betegeikkel foglalkoznak és nem csak a testi bajaikkal .és így utólag megkérném valamire irtam önnek egy emailt nem okozna gondot hogy minél hamarabb válaszolja rá ? Váaszát előre is köszönöm . gabriella
2008-05-05

Z.Orsi
Kedves Doktornő!

Köszönöm szépen a segítségét amit keresztfiam (Antal Milán Péter)világrajötténél nyújtott .

Milán keresztmamija
2008-04-24

Ildi
Kedves Doktornő!
Nagyon köszönöm válaszát, megnyugtatott.
Ildi
2008-04-21

Liliána
Minden tiszteletem az olyan orvosoké, akik az ember lelkével is foglalkoznak. Bizonyára Ön is ilyen, ha ennyire ad a lap külső megjelenésére, ízlésességére és , ha még"szabadidejében " is megteszi, hogy segít a kérdésekkel Önhöz forduló nőkön. Az Isten kísérje Önöket útjukon.Tisztelettel: Sz-né Liliána
2008-04-11

valaki
Kedves Doktornő! Ma 20:15 körül írtam önnek e-mailt, ha lenne oloyan kedves minél előbb válaszolni mert nagyon sürgős lenne. Elnézését kérem, és válaszát előre is köszönöm!
2008-04-11

csőszné szabó zita
További szép sikereket kívánok.
Áttallózva az oldalt,csak elímerésemet tudom kifejezni.
ÜDvözlettel,,Csőszné Szabó ZIta.
2008-04-03

Elejére   « előző | 1 / 9 | következő »   Végére