Vendégkönyv

Kérjük ossza meg velünk véleményét honlapunkról, munkánkról! Igyekszünk az Ön véleménye alapján formálni szolgáltatásainkat!

(A beírt szöveg nem jelenik meg azonnal, először ellenőrizzük, hogy a benne leírtak elbírják-e a nyomdafestéket, és ezután kerülnek fel az oldalra. Az esetleges negatív véleményeket természetesen megjelentetjük.)

Nevem:
Bejegyzésem:
Elejére   « előző | 3 / 9 | következő »   Végére
Vendég neve
Vendég bejegyzése
Bejegyzés dátuma
 
vendég
Önnnél mit a jelent a minél rövidebb időn belüli válaszadás??1hét 2hét???
picit aktívabbnak kellene lennie szerintem.más honlapokon ahol szintén lehet kérdezni ott 2napon belül megjön a válasz.Ez csak egy észrevétel.
mindenesetre jó h. vannak ilyen honlapok
köszönettel:
Kata
2008-01-12

Anita
Kedves Doktornő!

Köszönöm válaszát, és mégegyszer elnézést kérek, a "sürgető" levél miatt. Nem az volt a szándékom. Rosszul emlékeztem a kérdés feletevésének időpontjára.

Minden jót!

Anita
2008-01-09

SL
Kedves Doktornö

BUÉK

Az egész családnak

SL és SL-né
2007-12-29

Cseh Erika
Kedves Hajnica és Beatrix!

A Vita-pharm honlapján megtalálható nőgyógyászati árak nem az én rendelésem árait tükrözik. Rajtam kívül rendel másik nőgyógyász is a rendelőben, így valószínűséggel az ő árairól van szó.
Nálam egy vizsgálat, mely a rákszűrést, illetve az ultrahangot is tartalmazza 10 000 ft.
2007-12-28

Dorottya
Kérem a doktornőt hogy a kérdésemre mihamarabb válaszoljon!nagyon fontos lenne!Ön az utolsó akitől segítséget kérhetek!hol tudom megtekinteni a választ?én most vagyok itt előszőr ezért is kérnék segítséget!Előre is köszönöm!
2007-12-27

Bornemissza Imre
Kedves Doktornő! Örömmel tölt el, hogy honlapodból a lelkiismeretes munkavégzés árad, megnyugtató látni, hogy mennyire a figyelsz a betegekre. Sok sikert és boldog új évet Neked és Családodnak!
2007-12-26

Némethné Sütő Erika
Nagyon tetszik a válasz, minden kérdésben nagyon konzervativ,hiszen sokan elolvassuk.Mégis megadja a kellő információt a fiatalnak és az idősnek is az aktuális problémával szemben. Ezt csak az tudja akinek tudás van a háta mögött.
Tisztelettel: Némethné Sütő Erika
2007-12-22

Hajnica
Sziasztok!
Beatrix-hoz lenne a kérdésem mert nálla láttam az első oldalon,hogy írta megkereste a magánklinika honlapját és ott megtalálta az árakat!Ezt pontosan hol találom meg??Ha bárki tud segíteni azt előre is nagyon KÖSZÖNÖM!

Fontos volt,hogy nő vizsgáljon meg örülök,hogy megtaláltam ezt az oldalt!Nagyon tetszik!De még jobb lett volna ha az árak is felvannak tüntetve
2007-12-13

Pénzes Andrea
Kedves Doktornő!
Ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni
emberséges és segitőkész munkáját, amellyel végigkisérte a terhességemet és a
szülésemet!Csak jót tudok mesélni a Doktornőről és teljes szivemből ajánlom minden leendő Anyukának! Nem fognak csalódni! Puszilom az ikreket! Andi
2007-12-12

jani
nagyon sokat segített nekem ez az oldal:D
2007-11-27

Elejére   « előző | 3 / 9 | következő »   Végére