Vendégkönyv

Kérjük ossza meg velünk véleményét honlapunkról, munkánkról! Igyekszünk az Ön véleménye alapján formálni szolgáltatásainkat!

(A beírt szöveg nem jelenik meg azonnal, először ellenőrizzük, hogy a benne leírtak elbírják-e a nyomdafestéket, és ezután kerülnek fel az oldalra. Az esetleges negatív véleményeket természetesen megjelentetjük.)

Nevem:
Bejegyzésem:
Elejére   « előző | 8 / 9 | következő »   Végére
Vendég neve
Vendég bejegyzése
Bejegyzés dátuma
 
Cseh Erika
Kedves Kitti!

Köszönöm a kérdését, írja meg E-Mail címét az info@cseherika.hu címre. A honlapon nemsokára lesz kérdezz-felelek oldal, valamint személyesebb kérdésekre természetesen a fenti E-Mail elérhetőség is fel lesz tüntetve.
2007-04-24

Andrea
A honlap jó! De szerintem is kellene ilyen kérdezz-felelek, mert vannak olyanok, akik nem akarnak mindenféle kis elváltozásnál orvoshoz rohangálni, mert lehet, hogy nincs is komolyabb baj, és vannak, akik nem tehetik meg, hogy orvoshoz járjanak (mint sajnos én).
2007-04-16

Szter
Örülök, hogy rátaláltam erre a honlapra! Amikor Karácsonykor úgy döntöttünk, hogy jó, akkor bővüljön a család :), rögtön eldöntöttem, hogy keresek egy nőgyógyászt, aki nő és lehetőleg fiatal (így tényleg könnyebben kérdezek), a lakóhelyem környékén rendel és megfelelő az "infrastruktúra" (modern rendelő, lehetőleg internetes elérhetőség), nem gondoltam, hogy ilyen nehéz dolgom lesz. :) De azt hiszem, most már megvan, amit kerestem (most már ideje lenne, hogy a leendő új családtag is így gondolja!) :D
Jó munkát kívánok, és (tényleg) nagyon remélem, hogy hamarosan találkozunk! :)
2007-04-16

Szter
Tapasztalataim szerint az internetes "kérdezz-felelek" egy külön műfaj, csak akkor van értelme, ha valaki direkt erre szakosodik: adott esetben egy fél nap vagy több is elmehet vele, hogy lelkiismeretesen utánanézzen egy-egy feltett kérdésnek. Úgy gondolom, hogy ezt nem lehet elvárni valakitől, aki azt vállalta, hogy a RENDELŐJÉBEN megjelenő betegeket diagnosztizálja teljes figyelemmel. Ha valakinek kimondottan online tanácsadásra van szüksége, többfélét is talál a neten.
2007-04-16

Lakatos Beáta
Szerintem nagyon jó az oldal.
Én 18 éves vagyok és lehet hogy terhes vagyok,nem tudom mit csináljak ha bebizonyosul hogy az vagyok.
Szerintem Ön tudna segíteni nekem. Vagyis remélem hogy lesz olyan szíves és segít nekem!!!
Előre is köszönöm szíves megértését!
Tisztelettel
Lakatos Beáta
2007-04-16

Manguszta
Ízléses és lényegretörő a honlap. Ha a doktornő személyiségét tükrözi, jó lehet a betegének lenni! Emailcím tényleg jó lenne, vagyunk egypáran, akik a munkahelyünkön (nagy termes irodában...) nem szívesen kérünk telefonon időpontot, de mailen igen. Szerintem nem kéne kérdezz-felelek rovat, annyi ilyen van már a neten. Ha fontos, el kell menni a dokihoz, ha csak érdeklődés, ki lehet várni azt az egy hetet, amíg a házipatika felel. Jó munkát! Manguszta
2007-04-08

Marika
2007-04-07

Mónika Dzseszika
nekem nagyon tetszik jo lenne ha lehetne őnek irni és tudna válaszolni és az árakat is le irná hogy tisztába legyenek vele a (betegek)
2007-04-03

Cseh Erika
Köszönjük a honlappal kapcsolatos észrevételeket, rövid időn belül módosítani fogjuk.
2007-04-01

Szőkéné Julcsi
Gratulálok Doktornő és sok sikert a további munkájához. Üdvözlöm a gyerekeket. Julcsi
2007-03-31

Elejére   « előző | 8 / 9 | következő »   Végére